MANAGEMENT

Onze management programma’s zorgen voor het optimaliseren van je Mindset om een team, ook onder druk, te laten presteren. Met onze, laat je niet afleiden -Red2Blue- aanpak bieden we een techniek om helder te blijven te denken, wat er ook gebeurt. Hoe blijf je door helder te communiceren op taak met aandacht op het proces dat perfecte prestaties veroorzaakt.

 

Onze leiderschapstrainingen bieden de gelegenheid om een moment te nemen om te kijken waar je als bedrijf staat. Is de strategie nog optimaal, zijn de doelen realistisch, hebben we nog volledige overeenstemming over de richting? Belangrijke vragen!

 

We raken allemaal afgeleid. Iedere dag, ontelbare keren. Door deze afleiding ontstaat druk, want als je aandacht ergens anders is dan bij je taak, kun je die taak niet optimaal uitvoeren. Je aandacht is versplinterd waardoor je helderheid mist en niet alle beschikbare informatie toepast in het uitvoeren van die taak.

Leiderschap
In de trainingen behandelen we:

• Waar druk vandaan komt en hoe jij daar doorgaans op reageert;

• Inzichten in verschillende processen die ervoor zorgen dat je herkent hoe je afgeleid raakt

• Hoe je vervolgens op Taak komt, en vooral kunt blijven;

• Het samenspel tussen structuur, mindset en vaardigheden;

• Effectief communiceren met je werknemers en je leidinggevenden;

• Oefenen van nieuwe technieken in een veilige omgeving.

 

Door de inzet van verscheidene tools en de praktische vertaling van onze handvatten naar jouw dagelijkse werkzaamheden, ervaar je de impact van dit nieuwe leiderschap.

 

Voordelen van Gazing Performance Nederland B.V.

Onze unieke GPNL “landkaart” en tools zorgen voor een duidelijke, gemeenschappelijke taal, focus, structuur, zijn makkelijk te onthouden en kunnen als leidraad dienen om op terug te vallen, wanneer je onder druk staat.

VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK

Mail ons voor een vrijblijvende afspraak.

JA, ik wil een afspraak maken!

Ervaren team

GP-Daniël_Staakman

Daniël Staakman

Partner | Gazing Performance

Thomas over Daniël:
Daniël is een bevlogen trainer, brengt de materie met humor en creëert een verbindende sfeer in de groep. Met rake voorbeelden brengt hij de materie tot leven.
GP-Thomas_Kolen

Thomas Kolen

Partner | Gazing Performance

Daniël over Thomas:
Thomas is zorgvuldig, gedetailleerd en brengt de nodige luchtigheid in een training. Elke deelnemer is voor hem belangrijk, vooral de vertaling naar hun dagelijkse praktijk.

CONTACT

Zullen we afspreken?

TELEFOON

Thomas: 06 – 100 955 59
Daniël:    06 – 241 860 16