DE BESTUURSKAMER

Als bestuurder en als collectieve directie sta je gezamenlijk voor vele uitdagingen. Om de waarden, strategie en prioriteiten van het bedrijf als directie daadkrachtig uit te dragen, is het van groot belang dat je het met elkaar eens bent. Ook in de bestuurskamer. Over de gekozen richting van het bedrijf, de begroting, de uitgaven, de doelen, de rolverdeling… om maar eens wat te noemen.

 

Onze directie-trainingsmogelijkheden bieden de gelegenheid om een moment te nemen om te kijken waar je als bedrijf staat. Is de strategie nog optimaal, zijn de doelen realistisch, hebben we nog volledige overeenstemming over de richting? Belangrijke vragen!

 

Voor effectief management is de beheersing van je aandacht van essentieel belang. Als lid van het management ervaar je in verschillende oefeningen situaties onder druk, waardoor je eigen persoonlijke reacties in beeld komen en je dit gedrag kunt onderzoeken. We kijken naar de impact van druk op deze prestaties en tegelijkertijd hoe je prestaties verbeterd kunnen worden.

Directie Grafiek

Door het inzetten van interactieve oefeningen, zoals een Prioriteiten Planner en de Succespunten maar ook de Drukpunten en de Afleiding, kunnen we samen stukje bij beetje de lagen van ruis afpellen om zo tot de kern te komen van wat jullie samen willen bereiken, en wat het succes eventueel in de weg staat. Is dat duidelijk, dan is het eenvoudiger om de strategie en richting bij te schaven.

 

Wat hierbij helpt is hoe de (nieuwe) richting de grootste kans van slagen krijgt. Dit doen we door achtereenvolgens te kijken naar de Taak (is de taak helder voor iedereen?), de Groep (wordt er als groep gewerkt of als individuen?) en naar je Zelf (welk leiderschapsgedrag vertoon jij?). We zullen opmerken wat er gebeurt als een blokkade optreedt in een van de drie tandwielen. En wat je kunt doen om de tandwielen weer soepel te laten draaien. Belangrijk: alle drie zijn met elkaar verbonden en zelfs afhankelijk van elkaar.

 

Voordelen van Gazing Performance Nederland B.V.

Onze unieke GPNL “landkaart” en tools zorgen voor een duidelijke, gemeenschappelijke taal, focus, structuur, zijn makkelijk te onthouden en kunnen als leidraad dienen om op terug te vallen, wanneer je onder druk staat.

VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK

Mail ons voor een vrijblijvende afspraak.

JA, ik wil een afspraak maken!

Ervaren team

GP-Daniël_Staakman

Daniël Staakman

Partner | Gazing Performance

Thomas over Daniël:
Daniël is een bevlogen trainer, brengt de materie met humor en creëert een verbindende sfeer in de groep. Met rake voorbeelden brengt hij de materie tot leven.
GP-Thomas_Kolen

Thomas Kolen

Partner | Gazing Performance

Daniël over Thomas:
Thomas is zorgvuldig, gedetailleerd en brengt de nodige luchtigheid in een training. Elke deelnemer is voor hem belangrijk, vooral de vertaling naar hun dagelijkse praktijk.

CONTACT

Zullen we afspreken?

TELEFOON

Thomas: 06 – 100 955 59
Daniël:    06 – 241 860 16